De vraag naar diagnostisch onderzoek en /of kinder- en jeugdpsychiatrische raadplegingen in onze groepspraktijk  is in de voorbije weken weer ontzettend toegenomen. Er is momenteel opnieuw een wachttijd van een drietal maanden, waardoor een aanmeldingsstop  zich vanaf 21/9/2023 opdringt.

We stellen het beschikbaar maken van het online aanmeldingsformulier uit tot na de kerstvakantie. We vragen u vriendelijk om wat geduld uit te oefenen. 

Op 8 januari kan u opnieuw aanmelden in ons centrum via het online aanmeldingsformulier

Let wel:

  • Wij aanvaarden enkel hulpvragen vanuit de regio (max 15 km afstand tot de praktijk).
  • In ons centrum werken we multidisciplinair. Op vragen voor enkel de kinder- en jeugdpsychiaters voor bv. diagnostische attesten (na onderzoek in een andere praktijk), voorschriften voor medicatie of enkel kinder- en jeugdpsychiatrische opvolging (zonder dat een andere discipline betrokken is) kunnen we  NIET ingaan. 

In ons team kan u voorlopig wel nog aanmelden voor een gerichte vraag bij de logopediste (Veerle Moens), de kinesiste (Valerie Van Melkebeke) en de therapeut (Silke Tackaert) door rechtstreeks via telefoon contact op te nemen met deze collega’s. 

U vindt hun telefoonnummers bij ‘contact

Dank voor uw begrip.

Team Juvante