Op het aanmeldingsmoment van 29 april waren de hulpvragen voor onze groepspraktijk opnieuw veelvuldig. We zijn dan ook genoodzaakt om opnieuw een aanmeldingsstop in te bouwen.

Het aanmeldingsformulier zal na de zomervakantie op maandag 2 september om 9u opnieuw tijdelijk beschikbaar zijn. Mogen we u vriendelijk vragen om tot dan wat geduld uit te oefenen. Vaak overstijgt het  aantal aanvragen helaas ons zorgaanbod, waardoor we meestal vrij snel opnieuw een aanmeldingsstop moeten inlassen. Gelieve hiermee rekening te willen houden.

Voor dringende vragen verwijzen we u graag door naar andere diensten.

Let wel:

  • wij aanvaarden enkel hulpvragen vanuit de regio (max 15 km afstand tot de praktijk).
  • in ons centrum werken we multidisciplinair. Op vragen voor enkel de kinder- en jeugdpsychiaters voor bv. diagnostische attesten (na onderzoek in een andere praktijk), voorschriften voor medicatie of enkel kinder- en jeugdpsychiatrische opvolging (zonder dat een andere discipline betrokken is) kunnen we NIET ingaan.

In ons team kan u wel nog aanmelden voor een gerichte vraag bij de logopediste (Veerle Moens), de kinesiste (Valerie Van Melkebeke) en de therapeute (Silke Tackaert) door rechtstreeks via telefoon contact op te nemen met deze collega’s. U vindt hun telefoonnummers bij ‘contact

Dank voor uw begrip.

Team Juvante