Zelfstandig therapeut

We zijn op zoek naar nieuwe, enthousiaste collega’s om ons team te versterken.  Werk je graag met kinderen, jongeren en hun gezinnen? Vind je het samenwerken met verschillende disciplines in een team een meerwaarde? In Juvante zetten we in op zowel multidisciplinaire diagnostiek bij allerhande ontwikkelingsproblemen als op een aanbod van diverse therapeutische en begeleidingstrajecten.

We breiden ons team graag uit met een zelfstandig therapeut. We zoeken iemand die vooral begeleidingen op zich kan nemen van kinderen, jongeren en eventueel hun context, maar daarnaast (waar nodig) ook bereid is om diagnostisch mee te willen denken. Je vooropleiding is voor ons minder belangrijk, je vaardigheden op vlak van begeleiding, coaching of therapie des te meer. Ervaring in het werken met trauma is een pluspunt.

We bieden jou een boeiende werkomgeving waarin kwaliteit, zorg op maat, samenwerken en contextgerichtheid hand in hand gaan. We beschikken over verschillende, gezellig ingerichte lokalen in een gelijkvloerse huiselijke flat met terras en tuin! We voorzien in een flexibele werkurenregeling en een faire kostenregeling met interessante opstartfaciliteiten.

We kunnen je een snelle opbouw van je cliëntenbestand verzekeren dankzij de goede reputatie van de praktijk in de omgeving en de grote hulpvraag.

Bij interesse vragen we je graag om contact op te nemen met een van de kinderpsychiaters.